Dokter Moon over hoe hij letterlijk zijn droom achterna reisde en de nieuwe lichting HBA-producers

In The Vault is de nieuwe podcast-serie van Hiphop In Je Smoel. Presentator Noa Schoffelen gaat daarin wekelijks een 1-op-1 gesprek aan met de meest talentvolle hiphopproducers uit het land. Hoe wisten zij op te vallen en langdurige samenwerkingen aan te gaan met namen als Rasskulz, $KEER & BOO$ en Sevn Alias? En hoe ontwikkelen zij hun stijl door? Wat ligt er allemaal nog in de kluis? Tijd om kennis te delen en alle verhalen uit ‘The Vault’ te halen!

Het eerste seizoen van In The Vault wordt afgesloten met een special. Dokter Moon vertelt over hoe hij zijn droom over aansluiten bij Wu-Tang letterlijk achterna reisde en hoe hij de nieuwe superproducers van de toekomst opleidt bij de Herman Brood Academie. “Ik vind dromen het mooiste dat er is. Daar moet je altijd aan vasthouden. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat je doet wat je moet doen.”

In de seizoensfinale hoor je een tijdlijn vol ontwikkelingen op muziek- en techniekgebied, maar kom je ook alles te weten over het (selectie)proces dat je doorloopt op de Herman Brood Academie. En we horen ook zijn eigen ontwikkelingen. Van producer via geluidstechnicus naar tourmanager: je hoort er alles over in de laatste episode van In The Vault.

Geplaatst door bowie op 29 juni 2023