Doe jij mee in seizoen 3 van de Levels Music League?

Nadat voorgaand seizoen hen een nominatie voor de Rotterdam Music Awards opleverde, keert de Levels Music League dit jaar terug. Word jij door een van de teammanagers gekozen om mee te doen in een van de zes teams die die dit seizoen gaan strijden om de winst? Vanaf april wordt het derde seizoen uitgezonden op YouTube. Ben jij artiest en op zoek naar een podium waar je gehoord wordt? Artiesten kunnen zich vanaf nu aanmelden!

Muziek is een sport, en de Levels Music League is de muziekcompetitie waarin de stijlen sameknkomen. Zes teams laten zich van hun beste kant zien door middel van passie, strijd en samenwerking. Net als voorgaand seizoen strijden zes teams tegen elkaar, maar is er ook ruimte voor verhalen, entertainment en karakter.

Er zijn zes rondes, en per ronde mag een team één act inzetten die een showcase speelt en aan de hand van een professionele jury punten kan verzamelen. Het team dat aan het eind van de rit de meeste punten heeft, wint. Daarnaast is er ook nog een publieksprijs te winnen; iedere ronde mag het publiek stemmen op hun favoriete act.

Een team bestaat uit zes acts en wordt geleid door één teammanager. Die kiest zelf vier acts uit die hij in zijn team wilt hebben. De overige twee acts worden gekozen via een zogeheten draft pick-systeem. Uit de aanmeldingen maakt Levels zelf ook een selectie van twaalf artiesten, die zullen worden voorgelegd aan de teammanagers. Een voor een zullen zij dan kiezen welke artiest ze in hun team willen hebben.

Als de teams helemaal rond zijn, worden de zes episodes opgenomen in twee dagen. Vervolgens worden de afleveringen wekelijks uitgezonden. De laatste aflevering zal semi-live zijn, inclusief de prijsuitreiking.

En die prijzen zijn niet mis:

  • Heat team dat na drie rondes 1e staat, krijgt een bonus van € 250,-
  • De kampioen krijgt een prijs van € 1000,-
  • De publieksprijs bestaat uit € 250,-

Ben jij beschikbaar op 26 of 27 maart en wil jij meedoen aan de Levels Music League? Aanmelden maar! Check de website: levelstv.nl!

Geplaatst door bowie op 28 februari 2022