Dit zijn de finalisten van de Sena Grote Prijs van Rotterdam

Ook dit jaar organiseert de Popunie weer Sena Grote Prijs van Rotterdam, dé wedstrijd waar Rotterdams hiphoptalent hun carrière naar een hoger plan kunnen tillen. De editie van dit jaar telde veel aanmeldingen maar de tweekoppige jury kon helaas maar vijf acts naar de finale stemmen. Vandaag maken we de vijf finalisten bekend.

Op zaterdag 7 oktober treden de volgende namen op in de finale in BIRD (in alfabetische volgorde):
Alexa, De Kraker, FABZ Pi, JR & Th‘Aquisition en Shagga Ranx.

Vanaf nu tot aan de finale krijgen de finalisten coaching op verschillende vlakken en een professionele fotoshoot aangeboden. Daarnaast kan het publiek vanaf binnenkort op hun favoriete act. Tijdens de finale worden twee prijzen uitgereikt; een juryprijs en een publieksprijs. De winnaar van de juryprijs gaat aan de haal met een prijs van € 1000,-, een optreden op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland 2018 in Rotterdam, diverse coachingsmogelijkheden, een masterclass naar keuze, een Keymusic waardebon van € 250,-, Songflow distributietegoed á € 150,- en een Meet The Pro-abonnement. Tot slot wordt de winnaar van de juryprijs genomineerd voor de Rotterdam Music Award, categorie De Belofte, powered by Music Matters. De winnaar van de publieksprijs wint een geldbedrag van € 250,-.

Zodra er meer informatie beschikbaar is over de finale en het online voting-systeem lees je dat uiteraard hier. Volg in elk geval alvast de Facebookpagina van de Grote Prijs van Rotterdam en de website van de Popunie om op de hoogte te blijven.

Geplaatst door bowie op 6 september 2017