Dit is de line-up van het HIJS Live-podium op Eendracht Festival 9.0!

Sinds jaar en dag hosten we een eigen podium tijdens Eendracht Festival, hét showcasefestival voor acts uit Rotterdam en omstreken. Eerst onder de noemer BoomDox, de laatste jaren onder de naam HIJS Live. Ook dit jaar presenteren we weer een fijne selectie aan dreunende en omiskenbaar Rotterdamse beats, harde lyrics en goede vibes in WORM. Op donderdag 19 juli kun je daar -uiteraard helemaal gratis- terecht voor een avondprogramma met de beste hiphop die de havenstad te bieden heeft.

Vanaf 21:00 gaan we los in de foyer van WORM, aan de Boomgaardstraat 71. De line-up is net zo gevarieerd als hard; er passeren verschillende stijlen de revue. Dit zijn de namen die op zullen treden;

G-no + Naily + Bizzy Blaze + Gelukszoekers + Cobra Unit

Tussen de acts door zal DJ Bowie je vermaken met de dikste tunes van eigen bodem; All Dutch Everything, dus!

Dat betekent en variatie aan vibes en topics; je gaat van een trappende menigte naar pure euforie, en wie weet van een lofzang aan Feyenoord, via de straat naar een introspectieve lyric waardoor je gedwongen wordt te luisteren. Het gaat allemaal gebeuren op het HIJS Live x Hiphop In Je Smoel-podium tijdens Eendracht Festival. Ons advies? Wees dáár!

Het tijdschema communiceren we later via Facebook. Volg ons daar om op de hoogte te blijven: HIJS Live en Hiphop In Je Smoel. Check ook alvast het complete FB-event om de line-up van alle andere hosts te zien.