Demomatch geeft muzikaal talent weer hoop

Is de website die goede bands, producers en zangers de mogelijkheid geeft om muziek aan te bieden middels downloads. Als men aan downloaden denkt, zit daar meteen een vieze smaak aan, maar die tijd is voorbij. Muziek aanbieden via legale downloads is de beste manier om goede songs aan de man te brengen. De muziek wordt verkocht voor het standaard tarief van € 0,90 per download. Liefst 70 % van de netto opbrengst gaat direct naar de artiest, zonder dat daar andere partijen tussen zitten. De artiest heeft het vanaf nu zelf in de hand en hoeft niet meer eindeloos te hopen op een wonder.

Hoe werkt het?
Iedereen kan elke week zijn muziek opsturen naar de website. De beste vijf liedjes per week per genre worden geselecteerd door bekende artiesten/bands in Nederland, In het genre Hiphop/ Rnb/ Rap zal E-life de liedjes beoordelen.
Deze tracks worden op de site geplaatst en dan kan heel Nederland ze beluisteren en een stem uitbrengen, waarbij er mooie prijzen te winnen zijn. De twee tracks waar het meest op gestemd is, gaan door naar de Top 10 en worden te koop aangeboden.

Er is op dit moment zoveel talent waar veel te weinig mee gedaan wordt en daar heeft Demomatch nu een oplossing voor bedacht. Vele nieuwe tracks van "onbekende" maar goede artiesten zullen de hitlijsten gaan veroveren.

Laat de hele artiestenwereld maximaal profiteren van de vele mogelijkheden van het internet.

Meer info: http://www.demomatch.nl

Geplaatst door bowie op 25 juli 2004