Def Jam Fight For NY game (exclusief op 5 jaar HIJS party!)

Def Jam Fight For NY is het vervolg op de game Def Jam Vendetta waarbij je je favoriete rapper kan uitkiezen en je tegenstanders zoveel mogelijk schade moet aanbrengen om het tot een goed einde te brengen. Deze game die uit de stal van EA Games komt zal op 25 september EXCLUSIEF te spelen zijn op de 5 jaar HIJS party terwijl de game pas half oktober in de winkels zal liggen.

Def Jam Fight For NY heeft een volledig vernieuwde fighting-engine, waardoor gamers verschillende vechtstijlen kunnen leren, gebruik kunnen maken van de omgeving en hun creativiteit kunnen botvieren op talloze wapens, zoals flessen, stukken gereedschap en planken.

In de Story Mode kom je meer dan 40 van de bekendste gezichten uit de hiphop-scene tegen, van Ludacris en Busta Rhymes tot Lil’ Kim en Carmen Electra. De game bevat ook een vette soundtrack bestaande uit nieuwe nummers en oldschool-hits van o.a. Def Jam.

Belangrijkste kenmerken:
Nieuwe fighting-engine: een vernieuwde fighting-engine maakt het voor gamers mogelijk verschillende vechtstijlen te leren, gebruik te maken van de omgeving en talloze wapens te gebruiken om naam te maken.

De beste artiesten: Def Jam Fight For NY bevat meer dan 65 personages, waaronder meer dan 40 van de grootste namen uit de hiphop-scene. ‘Optredens’ van Busta Rhymes, Carmen Electra, Flava Flav, Ghostface, Ice T, Kimora Lee Simmons, Joe Budden, Lil’ Kim, Ludacris, Method Man, Redman, Slick Rick, Snoop Dogg en vele anderen.

Aanpasbare vechtstijlen: er zijn vijf unieke vechtstijlen waar je je in kunt
specialiseren: straatvechten, kickboksen, martial arts, submission (‘overgave’) en worstelen. Je kunt maximaal drie stijlen combineren om een vernietigende vechtstijl te creëren, compleet met karakteristieke ‘blazin’ moves’ om korte metten te maken met je tegenstanders.

Wapens: talloze wapens liggen voor het oprapen, van voorwerpen uit de omgeving die je eenmaal kunt gebruiken, zoals flessen, tot duurzame objecten die je meerdere keren kunt gebruiken, zoals gereedschappen en planken.

Speltypen: met 10 wedstrijdtypen variërend van intense een-tegen-een-gevechten tot sloopwedstrijden waarin het vernietigen van het ego van je tegenstander het doel is, gaan de gevechten van Def Jam Fight For NY veel verder dan de ring.
Interactieve omgevingen: de meer dan 20 strijdtonelen in Def Jam Fight For NY zijn je ultieme wapens: van kapot te maken voorwerpen uit de omgeving tot aan de toeschouwers die graag ‘betrokken’ zijn bij het gevecht. En met de nieuwe ‘sticky points’ kun je je genadeklap in stijl toebrengen.

Create-a-Player: maak je eigen straatvechter en dos hem uit met tatoeages en duizenden vrij te spelen gelicenseerde outfits van merken als Phat Farm, Fila, Def Jam University, Rocawear en Sean John. Je kunt zelfs sieraden aanschaffen van de Juwelier van de Sterren, Jacob the Jeweler.

Online: betreed het internationale strijdtoneel en neem het op tegen de online-community van de PlayStation®2 console.

25 september in LVC Leiden tijdens de 5 jaar HIJS party kan je deze ille game dus spelen. Als je meer wil weten over deze te dikke party check dan de volgende link: https://www.hiphopinjesmoel.com/nieuws/1164

Geplaatst door bowie op 9 augustus 2004