De tijdelijke shop van Zwangere Guy in Brussel is alleen déze week nog te bezoeken

Namen als Kanye West en Kendrick Lamar gingen hem voor, maar ook Zwangere Guy heeft inmiddels zijn eigen pop-up shop. Maar wie deze nog bezoeken wil moet snel zijn. De winkel de Vlaamsesteenweg in Brussel gaat vandaag de laatste week in.

Tegelijk met de release van het album opende de winkel haar deuren. De opbrengsten komen ten goede van de actie ‘Kom Op Tegen Kanker‘, en Guy vertelde aan omroep BRUZZ wat er te koop was: “T-shirts, hoodies, skateboards, en het belangrijkste; muziek.”

“Ik had goesting iets terug te doen voor de fans”, zo verklaart hij de lancering van de tijdelijke winkel. De rapper geboren als Gorik van Oudheusden laat zichzelf op zijn nieuwe album Wie is Guy? van een serieuzere kant horen. Het karakter Guy omschrijft hij als een jas die Gorik aantrekt: “Een soort van Gore-Tex, de laag erover. Winddicht, waterdicht, maar ge kunt me nog altijd scheuren.”

Wie officiële merchandise of een plak vinyl wil bemachtigen, en daar nog een goed doel mee wil sponsoren ook, kan tot en met zondag nog terecht in de Guy-shop aan de Vlaamsesteenweg in Brussel.

Geen tijd om de hoofdzetel van Europa zelf te bezoeken, maar wel overtuigd van de kwaliteiten van ZG? Stay tuned, we hebben binnenkort nieuws voor je.

Geplaatst door Jaap van der Doelen op 19 maart 2019