We lieten onze directeur de Spotify-playlist van deze week cureren

Sinds vorige week voegen we een thema toe aan onze Spotify-playlist! Wekelijks zetten we daarin de favoriete tunes van de redactie. Vorige week hoorde je de hardste alternatieve hiphoptunes, deze week is de selectie gemaakt door de man die ruim twintig jaar geleden Hiphop In Je Smoel startte: Dave Vanderheijden.

Verwacht bangers als je deze week op play klikt in onze Spotify-playlist. Uit de Benelux heeft Dave onder meer Spreej, Karel The Great en Starrlight geselecteerd, terwijl er internationaal óók heel veel klappers in te vinden zijn. “Let’s rap!”, klinkt het in Rap Dudes van Freshman Woes en zijn homies. Het is het officiële startschot van een uurtje vol overwegend hardcore-hiphop.

Enkele highlights uit de playlist: Pink Eagle, de samenwerking van Juelz Santana, Dave East en Jim Jones. De COLORS-versie van Denzel Curry’s DIET, dat geproduceerd werd door Kenny Beats en de twee nieuwe tunes die Killerrrrr Kamal (a.k.a. The Voice Of Woensel) afgelopen week loste in een hilarische dubbelvideo. Echt de underground in ga je met nummers van Nems en Ufo Fev.

Check de playlist hieronder, selecteer je favoriete tunes en sleep ze naar je eigen playlist. We veranderen ‘m iedere week, dus als je op de hoogte wilt blijven volg je m gewoon!

Geplaatst door bowie op 31 maart 2020