De nieuwste one-liners van Extince

Als er íemand is die onnavolgbare one-liners uit zijn mouw schudt alsof het niks is en ze met zo’n laconieke stijl de mic in kan slingeren, is het Prins Extince wel. De man dropt over precies een week zijn nieuwste wapenfeit X op Top Notch en wij hadden de eer om het album alvast te horen. We maakten een selectie van vijf van zijn nieuwste cultquotes. Lees ze hieronder en hobbel 13 maart naar de winkel om ze te horen.

Cover-Extince-X

‘Ik genereer nog sneller geld dan een ramkraak
en hoorde iemand zeggen: ’Hij lijkt wel op een kampsjaak’..

 

‘Ik loop op straat, rappers zien hun sterotiep
ik ben af en aan, de boy is zo perodiek.’

 

‘Check die speciaal gepainte, er is er geen een te vinden
die net zoals mij fans heeft tot in de zwarte kousen-gemeente.’

 

‘Gisterenmiddag stond ik een karaokebar en het was me toch een potje okidokie daar..’

 

‘Ik zou een Gouden Loekie moeten krijgen voor de rappers die ik aanprijs..
je carrière begint als ik je aanwijs.’

En horen we verder daar nou ook nog een big-up naar Osdorp Posse en Brainpower? Én een rappende Rotjoch? Het door Presto geproduceerde album X (alle informatie hier) is vanaf volgende week verkrijgbaar. Een glimlach zal niet te onderdrukken zijn bij bovenstaande en een hoop andere quotes!

Het coverartikel van deze week is een uitgebreid interview met de Exter-O-Naldus. Klik hier om het te lezen.

Geplaatst door bowie op 6 maart 2015