De Hiphop PubQuiz is de quiz waarop jij hebt gewacht!

Drink bier, pop questions en win prijzen! De HIJS Hiphop PubQuiz bij WORM is dé quizavond voor mensen die avonden lang kunnen converseren over wat de best gechopte sample uit het oeuvre van Dilla is, waarom LL Cool J nou zo boos op Canibus was, en wie de beste rapper uit Compton is, en waarom.

We hebben lang aan deze quiz gewerkt en donderdag 25 april om 20:30u is het zover! Dan vindt bij WORM in Rotterdam de eerste HIJS Hiphop PubQuiz plaats. Dat werkt als volgt: De pubquiz bestaat uit tien thema-rondes met elk tien vragen. Je doet mee met een vriendenteam en elk team bestaat uit maximaal vijf personen. Het team met de meeste punten wint dezelfde avond nog (naast eeuwige roem) een leuke prijs. Maar voordat het zover is, heb jij al een paar biertjes gedronken en uitgebreid met je vrienden overlegd over wat nou de release datum van Snoop’s debuutalbum was.

Tickets kosten €15 en zijn nu te koop via WORM. Één ticket is geldig voor het hele team (dus eigenlijk maar drie euro per persoon). Er is ruimte voor tien teams in totaal, dus wacht niet te lang!

Dit is namelijk jouw kans om te shinen, en al die tot voor kort nutteloze, maar oh-zo-boeiende feitjes over je favoriete genre in de strijd te gooien. Of je nu de krochten van Soundcloud verkent, of stoffige vingers van het crate diggen krijgt, dit is de pubquiz waar jij op hebt gewacht.

Maar neem van ons aan; je hoeft echt geen nerd te zijn om dit leuk te vinden hoor. Het helpt alleen wel.

Geplaatst door Jaap van der Doelen op 2 april 2019