De #HIJSBEATS2 line-up is hier!

Nav heeft de allerlaatste winnaar van #HIJSBEATS2 aangewezen en daarmee is de competitie helaas afgelopen. Dat levert echter ook goed nieuws op: de line-up is compleet. Op 18 juni gaan we het album binnen één dag fabriceren. De beats worden ter plekke gemaakt, de raps worden ter plekke geschreven en opgenomen. Een mooi moment om ook de line-up van de rappers bekend te maken en de releaseparty-info op jullie te gooien.

HIJSBEATS2visualalgemeen

De winnaars van de instore workshops en de online beatbattles van het afgelopen half jaar komen op 18 juni samen in Den Haag om te werken aan beats voor de plaat. De producer-line-up bestaat deze keer uit:

Despotez, Tjomba Beats, Estobe, Crano, City Lights, Crafs, Abel Matic, EarlGrey, VPM en Lenn Beats.

Zij worden die dag gekoppeld aan de geselecteerde rappers, om samen te werken aan tracks voor het album.

De line-up wat vocalen betreft:

Kevtendencies, MarOne, Kringili, YangFashionGados, DVTCH NORRIS, Affoe, YOUNGBAEKANSIE, Respectlooz, Le Seton en Schwarzkopf.

Releaseparty
Een week later, op 25 juni, is al de officiële releaseparty van het #HIJSBEATS2 album. De release wordt gevierd tijdens I Love HipHop Festival in het Paard van Troje, Den Haag. Voor slechts € 5,- koop je al een kaartje voor het festival in de voorverkoop. Onder meer Zwart Licht, Mula B & Louis, Broederliefde, Brandwerk en Josylvio zijn daar dit jaar te zien. Bij deze nodigen we je uit om de release live mee te maken! Tickets koop je via deze link.

Meer info over het album lees je na de opnames.

HIJSBEATS2_sponsors