De Grote HIJS Hitteplan-playlist om mee af te koelen deze dagen

Bloedverziekend heet wordt het, het zal geen nieuws voor je zijn. Er treden diverse hitteplannen in werking, ook binnen onze redactie. Een van de onderdelen ervan is het op tijd aanslingeren van deze playlist. Daarin krijg je diverse adviezen die je gaan helpen de komende dagen verkoeld door te komen: drink genoeg water, koop wat ice en bezoek het buitenbad!

We hebben een paar zomerse anthems van Postmen, Nas en MHD toegevoegd, maar voor de rest is het natuurlijk afkoelen geblazen. Terwijl het kwik moordend snel gaat stijgen, bereid jij je optimaal voor. Met titels als Cold Outside, No Sunshine en Froze helpen respectievelijk Ludacris, DMX en Curren$y in ieder geval met doen alsóf het niet de warmste dagen van het jaar zijn.

Daarnaast vonden we dat artiestennamen als Ice Cube en Ice-T – alleen als je ze opleest werkt het al – niet mochten ontbreken. Frisse en fruitige titels als Lemonade, Passionfruit en Cold As Ice moeten de rest doen. Laat de rolluiken dicht, zet een opblaaszwembad in je tuin, en slinger deze playlist door je boxen. En blijf hydrateren!

Let’s goooo:

Geplaatst door bowie op 18 juli 2022