De beste wensen en nieuwe kunst: de Oliebollenjam is terug van weggeweest!

Gelukkig nieuwjaar, met gelukkig goed nieuws! Het mocht een paar jaar niet zo zijn, maar geheel volgens traditie is onze eerste activiteit van het jaar weer de leukste nieuwjaarsborrel voor in je agenda; de Oliebollenjam keert terug! Op zondag 8 januari 2023 kun je het jaar inluiden met glühwein, oliebollen, warme chocolademelk én – hoe kan ’t ook anders? – kunst! Van 11:00 tot 15:00 is het open inloop aan de Korte Stadionweg 103B te Rotterdam-Zuid.

 

Dit jaar vindt de Oliebollenjam voor het eerst niet plaats bij de Hall Of Fame op Het Schuttersveld, maar gewoon lekker indoor. We leven ook in 2023 gewoon in Nederland, dus in Crooswijk kunnen we geen goed weer-garantie bieden. In onze loods aan de Korte Stadionweg is het in elk geval lekker droog, dus over regendruppels in je chocomel hoef je je niet druk te maken.

De kunstenaars die je live aan het werk kunt zien zijn: Susan Maria, Kiara Almeida Duarte, Nadia van Luijk, Barbara Helmer en Diana Kusuma. Je bent van harte uitgenodigd voor een oliebol, een drankje en een proost-moment op het nieuwe jaar, onder het genot van splinternieuwe kunst die live voor je neus gemaakt wordt.

Al werken we met een open inloop, vragen we je alsnog dit Google Formulier in te vullen. Weten wij ook weer hoeveel oliebollen we in moeten slaan!

Tot zondag,
Team HIJS!

 

Geplaatst door bowie op 2 januari 2023