Cry laat horen waarom Bokoesam en Jacin Trill hem meenemen op tour

Nadat onder meer zijn Individuals-collega Dentalhon en ook rappers als Wakeem en Jacin Trill steeds vaker genoeg begonnen te krijgen van de term Soundcloud-rapper, is het nu de volgende jonge rapper die indruk maakt buiten die streamingdienst; Cry dropt vandaag zijn tape Young Cry 2.

En daarmee stuitert hij werkelijk door de speakers, met lomp harde producties en duidelijk gearticuleerde, domme raps. Inhoudelijk gaat het alle kanten op en is er soms geen touw aan vast te knopen, maar aanstekelijk is het zeker. De teksten gaan over bijvoorbeeld zijn favoriete shawty, dat hij vroeger wiet bewaarde in zijn etui op school en over dat hij liever rijk dan gaande wil zijn, in tegenstelling tot veel van zijn collega’s. Daarnaast wordt ook zijn liefde voor merkkleding overduidelijk en kom je ook achter zijn ochtendrituelen.

De springerige beats zijn de ene keer speels, de andere keer kneiterhard en komen uit de apparatuur van boys als Iced Out Blue, 808Milli, Styn, GRGY en Yungsnem. De Individuals-mc was vorige maand ook al de beste rapper die on stage stond tijdens Talent Meets Talent in Tilburg en het is dan ook niet voor niks dat hij als support-act mag optreden tijdens de uitverkochte Zo Vader Zo Zoon-tour van Bokoesam en Jacin Trill.

Streamen doe je hier:

Geplaatst door bowie op 20 april 2018