Climax wordt weer een soloproject

Lucky zal verder gaan met het schrijven en opnemen van tracks voor het aankomende album onder de naam Climax, dit zal in praktijk betekenen dat Climax weer een soloproject van Lucky is geworden waarbij er met verschillende, gevestigde, hiphopproducers gewerkt zal worden. Op het podium gaat er het er natuurlijk even anders uit zien. Het is nog niet precies duidelijk maar voorlopig zal DJ Dns van de SL Trooperz plaatsnemen achter de draaitafels.

Snelle Jelle gaat zich meer toeleggen op het produceren van tracks voor verschillende artiesten (check binnenkort het album van Castro) en brengt als demonstratie hiervan binnenkort zijn eigen 12inch uit. Meer info: binnenkort op http://www.snelle-jelle.nl.

De Voorsprong a.k.a. Slean zal zich voortaan meer gaan richten op het Engelstalige werk, dit gaat gebeuren onder de naam Slean.

De huidige ontwikkelingen zijn niet het gevolg van eventuele vijandelijkheden maar komen simpelweg voort uit de verschillende muzikale interesses die we hebben, aldus een woordvoerder van de groep.

Climax bracht in de zomer van 2002 de debuutsingle Het Hoogste Punt uit en wist hiermee door te dringen tot de playlists van Radio 538 (Juize) en Kink Fm.

Meer info: http://www.climax-online.nl

Geplaatst door bowie op 14 januari 2003