Check de ‘Most Wanted’ hiphopacts van 2018 op 7 april in de Melkweg

Zaterdag 7 april is het weer zover; dan strijden zeven verschillende hiphopacts tegen elkaar in de Melkweg tijdens Most Wanted 2018 – The Final Showcase. Na het traject van de langstlopende hiphoptalentenjacht van het land te hebben doorlopen heeft de jury de keuze gemaakt en is de line-up voor de grote finale rond.

GRAP organiseert Wanted om hiphoptalent een kans te geven zich te presenteren aan publiek, media en muziekindustrie. De act die weet te winnen gaat naar huis met een prijzenpakket met onder meer studiotijd en een waardecheque voor muziekinstrumenten. Maak je klaar voor een avond vol talent en toffe optredens, gehost door Roger Buyne, Tandiso M en DJ All1NE, afkomstig uit SoulTrash, de winnaars van vorig jaar waar we later in het jaar ook nog een interview mee deden. De strijd gaat dit jaar tussen de volgende acts:

Tatted Tino | Djesco | Young Villian | Team Gamble | Mopperatchi | Pjotr | HerrieSchoppr’s.

Tickets winnen?
Het nieuwste hiphoptalent van Nederland spotten doe je dus op 7 april in de Melkweg. Tickets kosten je € 11,35 en zijn hier te koop. Geen geld of je iDeal op dit moment niet bij de hand? Dat treft! Wij geven 2 x 2 tickets weg voor Most Wanted – The Final Showcase! Wat je daarvoor moet doen? Gewoon hieronder een comment droppen met je Facebook-account, met daarin de reden dat je erbij moet zijn. De beste twee reacties pakken twee kaarten en krijgen persoonlijk van ons bericht op donderdag 29 maart!

Al zeker dat je aanwezig bent? Laat het weten via Facebook!

Geplaatst door bowie op 20 maart 2018