Champions League: Narco Polo rent op een relaxte beat naar onze playlist-cover

Hard werken; daar is Narco Polo niet vies van. Na zijn collabo op Willem’s album Spuug Van God en de bijbehorende tour waar hij de support-spot invulde, loste hij meteen nieuwe muziek. De titel van de EP Narco X Styn, Vol. 1 verraadde al dat er méér onderweg was. Daarvoor moeten we nog even geduld hebben, want eerst komt hij met Champions League. Een tune die gemaakt lijkt voor een rit in de cabrio, van Amsterdam naar Bloemendaal. Dakje open-muziek dus. De track staat deze week bovenaan onze playlist, en uiteraard werd Narco Polo in typical HIJS-fashion geïllustreerd door Carlos Ribeiro.

De mc gaf al een voorproefje van Champions League in een live-sessie op Pass De Aux bij GLXY Radio. De trage beat geeft hem alle ruimte om zijn dromen uiteen te zetten: de trofee ooit boven zijn hoofd houden als Diégo Maradona. Zelfs op de meest relaxte instrumentaties heeft Narco het gevoel dat hij moet rennen. In ‘fully beastmode’ pakt hij ook deze perfect aan.

De caption bij de video op YouTube zegt genoeg over hoe hij zelf in de wedstrijd zit. En het gevoel van die caption klinkt door in de hele track; richten op het allerhoogst haalbare. “Ongeacht wat iemand van je denkt, blijf trouw aan jezelf. Er zijn geen grenzen aan wat je kunt bereiken. Het is een mindset die je helpt het beste uit jezelf te halen en in alles wat je doet de beste versie van jezelf te worden. Zonder externe competitie, gaat het om de innerlijke strijd. De competitie is mentaal. Het gaat om de focus op je doelen te behouden en niet te worden afgeleid door de verleidingen van de buitenwereld.”

Way up dus. Druk hieronder op play en je check de tune, gevolgd door nog 19 andere mooie en harde tracks van dit moment. Pro-tip: abonneer op die playlist en je bent altijd als eerst op de hoogte.

Geplaatst door bowie op 10 juni 2024