Ces53 over de gewelddadige begindagen van graffiti in Kladmuur

In het laatste weekend van mei werd in WORM Rotterdam een bijzondere serie gesprekken georganiseerd, die je nu terug kunt luisteren als podcast. Daarin gaat host Alee Rock live in gesprek met veteranen van de Rotterdamse graffiti, en vandaag presenteren we de tweede aflevering.

Kladmuur - Ces53

Deze driedelige podcast is een samenwerking tussen Hiphop in je Smoel, WORM Rotterdam en Kladmuur. Samen blikken we terug op de begindagen van graffiti in Rotterdam. Omdat veel van de sleutelfiguren hierin niet altijd even legaal hun kunst maken, zullen sommige van de stemmen die u hoort in deze serie op hun verzoek vervormd zijn, zodat hun anonimiteit bewaard blijft. In deze tweede aflevering spreken we met Ces53, graffiti veteraan sinds de jaren 80, en nog altijd actief in vele Europese steden en ver daarbuiten. Van zijn loopbaan als kunstenaar tot op heden, verscheen onlangs een lijvig boek als overzicht.

Tijdens de maand juli kun je elke donderdag een nieuwe aflevering checken via onder meer Pocket Casts, Stitcher, Apple Podcasts en Spotify. Abonneer je nu via je favoriete podcast app en mis niks!

Geplaatst door Jaap van der Doelen op 22 juli 2021