Ces53 houdt een totale leegverkoop, met medewerking van Rewriters010

Graffiti-schrijver Ces53 is een legende binnen de wereld van de met spuitbussen gemaakte kunst. Onlangs bracht hij een boek uit met tweeduizend foto’s uit eigen archief en was hij te gast in de live-podcast Kladmuur. Voor wie dat gesprek heeft gemist, is er goed nieuws! De drie episodes zijn binnenkort te checken op onze website.

En voor wie eens oog in oog wil staan met Ces53 hebben we nóg beter nieuws: we presenteren met Rewriters010 zijn allerlaatste expositie op Nederlandse bodem. Aanstaand weekend, op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 juli zit hij drie hele middagen klaar met boeken en werken om te signeren. Adres: Martinus Steijnstraat 41, Rotterdam-Zuid.

Eerder dit jaar sprak ons redactielid Jaap van der Doelen hem in een zeldzaam interview. Hij sprak daar over de extreme gevoelens die illegaal werken met zich mee kunnen nemen. “Want als je ook maar een beetje nerveus, bang of boos wordt… alle extreme gevoelens zijn niet goed. Dan concentreer je je niet meer op wat je maakt. Het is een soort sport voor mij, om onder die extreme omstandigheden rustig te blijven en ook nog iets te maken dat mooi is.”

Het boek, dat de enorme titel “Ces53 – CLOWN / MASTER MANIPULATOR / STYLE MASTER / BAD BOY / LEGEND / WRITER / ANARCHIST / FREAK / FOOL / BOUNDARY BREAKER / ARTIST” draagt, toont een enorme selectie van Ces53 zijn kunstwerken. Tekeningen, schilderijen, beeldhouwwerken, legaal, illegaal, schokkend en mooi. Alles gebundeld in een 400 pagina’s tellend full colour, gebonden boek met harde kaft. Hij was de eerste die een trein van links naar rechts, van boven naar beneden beschilderde in Nederland. Binnenkort gaat hij een nieuw continent verkennen.

Om zijn periode in Nederland af te sluiten is hij drie dagen te gast in de Martinus Steijnstraat 41. Je kunt er je boek laten signeren, het boek kopen en diverse werken aanschaffen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Axis “Ces53” Angelphase (@axis_ces53_angelphase)

Geplaatst door bowie op 29 juni 2021