BoomDox rockt op straat tijdens SDK-Nederland in Rotterdam

Trots melden we dat er weer een nieuwe BoomDox party aankomt. Op 17 mei werkt BoomDox samen met Street Dance Kemp (SDK) om de straat voor de Rotterdamse Schouwburg te rocken. SDK is een van de grootste dansevenementen ter wereld met een finale in Tsjechië en Rotterdam is dit jaar de gastheer van de Nederlandse voorrondes. Dus 17 mei, houd die dag alvast even vrij in je agenda voor een hoop dans, beats en rap.

boomdoxstageschouwburg17mei

Onze BoomDox line-up is al bekend. Steff, Afronaut en DK gaan hun ding doen voor hiphopminnend Rotterdam (en natuurlijk de rest van Nederland). Steff is working his way up als rapper en is bij battlerap-liefhebbers bekend als een van de creatiefste MC’s in de scene. Afronaut combineert funky beats met eigen teksten en doet met zijn kapsel zijn artiestennaam eer aan. DK is nog jong maar rapt al jaren. Hij won in 2011 de Helderheidbokaal en bracht al twee toffe videoclips uit. Nog geen beeld bij de namen? Geen probleem, de komende weken stellen we deze artiesten een voor een voor. Daarnaast praten we ook met Randy Telg, die samen met Culture Collective SDK-Nederland in Rotterdam organiseert.

Het hele event zal worden gehost door Brada en buiten de drie eerdergenoemde artiesten zal er ook tijd zijn voor een cypher. Dus heb jij wel weer zin in een old fashion BoomDox cypher en weet je raad met de microfoon? Kom je ding doen. Het evenement vangt aan om 13:00, recht voor de Rotterdamse Schouwburg en kost je maar liefst nul euro om bij te wonen.

Wanneer: 17 mei
Wat: BoomDox X SDK
Waar: Voor de Schouwburg, Rotterdam
Wie: Steff, DK, Afronaut, Brada (host)
Damage: Nop
 
popuniemusicsupportHIJS
BoomDox vs SDK is supported by Popunie Music Support Rotterdam