Boogiedown back! 5 juni een indoor-editie in Eindhoven

Zo’n twee jaar geleden werd het stil in het Brabantse hiphopfestivallandschap. Zowel Boogiedown als Beats And Roots (voorheen HipHop In Duketown) hielden na succesvolle edities ermee op. Maar goed nieuws: hiphopfans kunnen dit jaar weer terecht bij Boogiedown. Niet in Breda, maar in Eindhoven. Op 5 juni zullen onder meer M.O.P. en Pharoahe Monch het Klokgebouw in de Lichtstad aandoen tijdens E-Moves, het Urban Culture Festival in Eindhoven. Boogiedown back!

Boogiedown2015flyerHIJSliggend

Boogiedown keert terug met een line-up om van te smullen. Naast de internationale namen M.O.P. en Pharoahe Monch komen ook Great Minds, Extince (die net een nieuw album op zak heeft), de net uit de gevangenis teruggekeerde Adje, de clubhit-scorende Cho en Digitzz (die binnenkort met nieuwe muziek komt) voor een show naar het festival. Daarnaast zal de huidige wereldkampioen Red Bull Thre3style, Eskei83 uit Duitsland, een verbluffend staaltje turntablism komen laten zien en zal Snelle Jelle het festival afsluiten met een party-set. De dj’s op het hoofdpodium zijn DNS en EZD van Shit Is Bangin’ en de host is MC Melodee.
Er zal eveneens een HBA talentenpodium zijn waarop Nanah Dae, Daan Rijkers, Nynkei en Mill op zullen treden. En als je gewoon lekker wilt dansen, is er in Hal D van het Klokgebouw een stage met de dj-collectieven weLOVEweFUNK, Vieze Anita & Biki90 invites Y’skid.

Alle info over Boogiedown tijdens E-Moves op een rijtje:

Wat: Boogiedown
Wanneer: 5 juni 2015
Waar: Klokgebouw, Eindhoven
Tickets: € 17,50 in de voorverkoop, € 25,- aan de deur (mits niet voortijdig uitverkocht)
Website: http://www.boogiedown.nu/