Beter laat dan nooit: onze music update met o.a. Nicki Minaj en Che Noir

We weten het, normaal komen we iedere maandag met een music update en verversen we onze Spotify-playlist. Nu zal het geen straf geweest zijn om opgescheept te zitten met een concert-review en foto-repo van Adje in de Melkweg en een interview met Denko die een boombapplaat in het Papiaments uitbracht. Maar om de week doormidden te zagen hebben we de playlist toch maar een opfrisbeurt gegeven.

Nieuwe heat van Mach-Hommy, Larry June en Conway The Machine X Jae Skeese zal je CULT-hart wat harder doen kloppen, maar we hebben ook genoeg ruimte voor de vrouwen overgelaten. Want ook Che Noir bracht een nieuw album uit (met Big Ghost Ltd. op de beats), we stuitten op een remix van ENNY die we nog niet eerder hadden gehoord, Coely is binnenkort terug met een nieuwe full length waarvan je alvast een single kunt beluisteren. Én dan is er natuurlijk die nieuwe single van Nicki Minaj, die een moderne versie maakt van Lumidee’s Uh Oh…

Check de hele playlist update van deze week hieronder. Abonneer op die playlist en je bent als eerste op de hoogte zodra we ‘m aankomende maandag (deze keer wél, beloofd) updaten!

Geplaatst door bowie op 8 maart 2023