Bang Bang: Calling, calling!

Sticks en Bang Bang nemen op 9 december (14:00 uur) in het spinternieuwe Amsterdam Bijlmer Arena NS, Metro en busstation de video op voor de single Constructief of Oprotten! Hiervoor roept Bang Bang jongeren op van elke ethnische achtergrond om als figurant mee te doen.

“If you are not planning to be constructive, fuck off with your camera”. De videoclip en track zijn bedoeld als boodschap door jongeren voor de media. Een oproep om constructief werk te verrichten met de camera of op te rotten. Bang Bang wilt de jongeren meer media bewust maken. Bang Bang is van mening dat de media mensen liever portretteert als stereotypen dan dat het zoekt naar constructieve vormen om dezelfde mensen te laten zien.

De opnames zijn zondag 9 december om 14.00 uur op en bij het vernieuwde treinstation Amsterdam Bijlmer Arena. Op 17 november j.l. verichtte Prinses Maxima samen met plaatselijke schoolkinderen de opening. Een foto met de prinses die een ‘W’ west-side opgooit sierde het lokale stadsblad De Echo.