ALL CAPS gooit deze vrijdag een party in Roodkapje en jij bent uitgenodigd

Street art-festival ALL CAPS vindt as we speak plaats in Feijenoord te Rotterdam-Zuid. Er ontstaan vele nieuwe muurschilderingen in de wijk, er is een foto-expositie, een speciale expo in een gaskoepel in het Mallegatpark en er lopen kunstenaars rond die hun kunst ‘wildplakken’ door de hele wijk. Maar dit jaar is er een nieuw onderdeel: de hardcup-contest in samenwerking met fritz-kola, waar via een knock-out systeem een kunstenaar als winnaar uit de bus rolt die volgend jaar de drinkbekers gaat voorzien van een ontwerp. Aanstaande vrijdag 8 september is dat toernooi bij te wonen in Roodkapje, en naast dat bezoekers de tekenskills van de kunstenaars kunnen bewonderen, is er muziek door DJ Quinna. Dat belooft een party!

De kunstenaars line-up van de contest kwam tot stand via een zogenaamde open call, waarvoor kunstenaars zich in konden schrijven. De acht kunstenaars die het tegen elkaar gaan opnemen werden daaruit gecureerd door Daniël Claessens, art director van het festival.

Het deelnemersveld is nu bekend:

Steef Offerhaus
Stijn Ros
Cazaki
Roebie Heinsen
Reinier Landwehr
Kiara Almeida Duarte
Anastasia Esik
Stephan Bontje

Kom je favorieten aanmoedigen tussen 20:00 en 02:00, of gewoon lekker genieten van de tunes. Tickets zijn hier te koop voor € 12,50.

Geplaatst door bowie op 6 september 2023