Talent Meets Talent #3

Op vrijdag 27 maart 2015 keert To The Max terug met een editie van Talent Meets Talent in de Hall Of Fame te Tilburg. Tijdens deze editie krijgt landelijk hiphoptalent weer de kans om hun netwerk te vergroten en zich te ontwikkelen op een podium. Voor deze derde Talent Meets Talent editie is een samenwerking aangegaan met Hiphop In Je Smoel. Via de zogeheten ‘Dropzone’ van dit online magazine konden hiphopacts uit het hele land zich aanmelden.

Tothemaxtmt3flyer

To The Max en Hiphop In Je Smoel hebben vervolgens de acts geselecteerd. Er zullen optredens zijn van 14 hiphopacts en 3 beatmakers, waarna er nog een cypher zal plaatsvinden waaraan iedereen kan deelnemen. De uit Tilburg afkomstige MC Ya komt een speciale show geven genaamd Yakoustic, die onderdeel zal zijn van zijn afstuderen aan de Zadkine Popacademie. Benieuwd wat dit inhoudt? Kom dan zeker kijken!

De acts die daarnaast het podium betreden zijn Hmmarv, RVS, Nynkei, Feit, Vin Arge, Mr. Morbid & Melph, MB, Eauxby, Starrlight, Contrast, Oost Wanted, Mr. Memoir & Drico en Xlumzelf. Daarnaast laten de beatmakers Sensi Sye, ATLouis en Mr. DNYL hun producties horen. Alle acts maken automatisch kans op een plaats op de To The Max – Talent On Stage editie die later plaats gaat vinden. Krijg hier alvast een sfeerimpressie van de eerste Talent On Stage editie van 16 januari 2015.

Wil jij hiphopacts uit alle streken van het land komen checken? Dan moet je vrijdag 27 maart in de Hall Of Fame in Tilburg zijn!

Locatie: Hall Of Fame, Tilburg
Datum: 27 mrt 2015
Tijd: 19:30
Evenement link