Hart op de Tong: Rico & A.R.T.

rico_art-1024x683

Tijdens een speciale akoestische avond op 7 november zullen beide heren ingaan op het omgaan met deze fases in het bestaan.

Hart op de Tong (HODT) heeft als doel een originele en aantrekkelijke mix te bewerkstelligen van muziekbeleving en zingeving. In voorgaande edities wisten onder meer Typhoon, Kris Berry, Ntjam Rosie, Giovanca en Sven Hammond het publiek in vervoering te brengen door te vertellen wat hen inspireert en wat hun inspiratiebronnen zijn. Tijdens HODT staan de songteksten en juist ook de emotie achter de nummers centraal: Wat is de drijfveer om deze tekst, deze gedachte muzikaal te vertolken?

‘De tempel is smerig en is toe aan [een] grote onderhoudsbeurt’, zingt Rico in het nummer Mea culpa. Vies van wat zelfreflectie is hij zo te horen niet. Maar terugkrabbelen naar de top na in het dal te zijn beland, gaat niet zonder slag of stoot realiseert Rico zich. Tijdens een intieme sessie zullen Rico en A.R.T. ingaan op wat hen inspireert en motiveert in tijden dat het minder gaat. Om de grens tussen klassiek en modern op te zoeken, zal verder een van zijn nummers met het orgel als begeleidend instrument gespeeld worden.

Locatie: Keizersgrachtkerk, Amsterdam
Datum: 7 nov 2015
Tijd: 20:00
Prijs: 12,50
Tickets kopen
Evenement link