All Yeezy Everything

All … Everything is het nieuwste hiphopfeestje van Tilburg en geheel gratis toegankelijk! Tijdens de eerste editie (afgelopen december) zetten DJ’s Johannes IV (Club Smederij) en Bowie (Nuthin’ Left Media, Hiphop In Je Smoel), twee oud-klasgenoten die het feest ook organiseren, Café Smederij in vuur en vlam met alleen maar tunes van Dr. Dre & friends. “Gewoon, omdat een hiphopfeestje met 00’s hiphop ontbrak in Tilburg. En laat dat nou nét de muziek zijn waarmee wij zijn opgegroeid. Tegenwoordig is een hiphopparty al snel óf 90’s, óf trap/future-beats-geörienteerd.”

Voor de tweede editie kiezen ze dan ook iemand wiens carrière begon in het begin van dit decennium: Kanye West. “Hiphop leeft in Tilburg en nu is er weer een feest waar vette shit wordt gedraaid in plaats van alleen de standaard platte r&b- en schuurhits. Dit keer met Kanye”, zegt Johannes IV. Bowie haakt in: “De zelfbenoemde God. We gaan je vijf uur lang door zijn hele oeuvre heen loodsen; van zijn Roc-A-Fella-dagen tot The Life Of Pablo, alles komt voorbij. En daarbij slaan we natuurlijk zijn (voormalig) labelgenoten als Pusha T, KiD CuDi, John Legend, Mos Def en Travi$ Scott niet over.”

“En dan echt niet alleen maar hits. We willen de bezoekers ook verrassen met onbekender werk, da’s een van de doelen van het event. Hij heeft ook voor Dilated Peoples geproduceerd bijvoorbeeld, en voor Twista, The Game en Jadakiss… Zodat je daar straks staat, met een speciaalbiertje in je hand en tegen je vrienden zegt: “Oh, snap! Is dit óók Kanye?”

De entree is gratis, meer info lees je hier.

Locatie: Café Smederij, Spoorzone, Tilburg
Datum: 24 feb 2018
Tijd: 21:00
Prijs: gratis!
Evenement link