Action Bronson is weer independent en dropt ‘White Bronco’

Het artiestenleven stemt niet altijd tevreden. Het laatste jaar stuurde Action Bronson veel negatieve berichten de wereld in omdat hij ontevreden was over wat muzieklabels wel en niet voor hem deden. Inmiddels is hij weg biij Atlantic Records en is hij weer onafhankelijk artiest. Dat viert hij met nieuwe muziek.

Op Instagram zette hij een foto van een zelfgemaakt schilderij, dat als artwork zal dienen voor zijn nieuwe album. “Ik ben trots dat ik dit kunstwerk met mijn verstand en mijn hart gemaakt heb en het zal gebruikt worden als cover voor mijn independent rapalbum White Bronco, dat extreem snel zal verschijnen. Bedankt voor al jullie liefde en support van de afgelopen jaren. Het was een wilde rit, maar de motherfucker is nu pas begonnen!” Bekijk het werk hieronder en scroll door voor een nieuwe track!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Action Bronson (@bambambaklava) op

Om zijn woorden kracht bij te zetten, heeft Bronson ook meteen de titeltrack van het project online gezet, welke is geproduceerd door Griselda’s Daringer en The Special Victims Unit. Op een jazzy instrumentatie weet de goedlachse rapper vaak prima zijn weg te vinden en dat is dit keer niet anders. Het maakt ons in ieder geval hongerig voor een nieuwe Bronson-plaat, dus hij mag ook daadwerkelijk ‘extreem snel’ komen wat ons betreft. Stream het nieuwe nummer hieronder via Spotify.

Geplaatst door bowie op 21 september 2018