De Rotterdamse Javlin is de volgende in onze special, waarbij artiesten met tats onder de loep worden genomen.

Linker bovenarm – Hier staat Kenneth.. Jonge jonge, ik heb zoveel vragen over deze tatoeage gehad zeg, ik zou er een boek over kunnen schrijven. Ja, het is de naam van iemand die heel veel voor mij betekent, en nee, Ik ben geen domme chick die zomaar de naam van een vriendje laat zetten. Deze tatoeage is heel persoonlijk voor mij, ik ga er ook niet teveel over uitweiden verder. De kroon bovenop de naam heeft 5 punten. De 5 punten staan voor love, respect, sacrifice, honour, and obedience.

Linker onderarm – Dit chinese teken staat voor Talent. Ik ben over het algemeen redelijk bescheiden over wat ik doe, omdat ik vind dat het altijd beter kan, maar ik vind wel dat ik mag zeggen dat ik talent heb. Ik ben ook erg trots op het feit dat ik kan schrijven en mezelf kan uiten op de manier waarop ik dat doe.

Rechter Pols – Hier staan Jav’lin. Deze heb ik nu een jaar of 2. De tat is uit losse hand getekend en er zo opgezet. Ik heb hem op mijn rechter pols laten zetten omdat ik altijd met rechts mijn mic vast hou. Ik ben trots op mijn naam, op mijn artiest zijn en ik vind dat iedereen dat mag zien. Jav’lin voor mij is meer dan de artiest of de naam; Jav’lin staat voor de keuzes die ik heb gemaakt, dingen die ik heb opgegeven om mijn dromen waar te maken, en voor het gevecht om te komen waar ik wil komen.

Borst – Hier staat Tasha deze heb ik al sinds ik 14 ben, en je ziet niet eens meer wat er staat. Ik had deze toen stiekem laten zetten met 50 euro die ik had verdiend met een bijbaantje. Ik heb hem 3 weken verborgen gehouden voor mijn ouders.
Inmiddels is hij vervaagd en er is nog moeilijk te lezen wat er staat, maar dat maakt me niet zoveel uit; het was mijn eerste tatoeage man- ben er nog steeds trots op hij deed trouwens ook enorm veel pijn.

Onderrug – Deze heb ik ook al een hele tijd.Ik heb geloof ik 4 uur gezeten voor deze tatoeage. Er staat 2 die 4. Deze Tat heeft een hele diepe betekenis voor mij. Er staan 4 namen bij en 3 sterren. Narez is mijn achternaam, zoals sommige misschien wel weten. Dan staat er Kabel, TB & Fader.
Deze 3 namen zijn namen van mensen die voor mij persoonlijk een hele belangrijke rol in mijn leven hebben. Ze hebben me dingen laten zien, niet door ze me te vertellen- maar door ze me daadwerkelijk te laten zien. Hun namen zijn dan ook symbolisch voor wat ze mij hebben laten zien.
Kabel: Struggle is worth it, it makes you stronger.
TB: It’s okay to love.
Fader: Never give up on your dreams.
Voor elke naam staat er symbolisch een ster.
Het is weten waar je voor staat en er trots op zijn.

Achterkant Nek – Hier staan 3 chinese tekens die staan voor Friendship & Respect.
Ik heb deze tat samen met Shafally (mijn backup MC/ Zangeres) laten zetten; we hebben allebei dezelfde op dezelfde plek ook, als teken van onze vriendschap.

Tot slot wil ik eigenlijk nog zeggen, niet iedereen zal mijn tats mooi vinden, dat kan me ook vrij weinig schelen om heel eerlijk te zijn, want tatoeages zijn een erg persoonlijk ding. Ik weet waarom ik ze heb gezet, en vooral waarom ik er trots op ben.

Meer Achtergronden