In deze editie van Skin Deep staat Zware Jongenz rapper Bollebof centraal.

Deze staat voor Big City Boy. Ik heb ’m samen met meerdere mensen, we zijn de meest freshe boys van het land. Eljero Elia en Gregory van der Wiel hebben hem ook en nog veel meer muzikanten, sporters en liefhebbers. We zijn gewoon bezig met het doen waar we goed in zijn. Daarnaast houden we van mooie kleding, leuke gadgets en alles wat bij nu komt kijken.

São Nicolau: Dit is São Nicolau, Kaapverdië, waar ik geboren ben. De rode stip is mijn geboorteplaats, “ribeira prata”. Ik ga jaarlijks terug, november 2011 was de laatste keer. Smile Now, Cry Later: Er gebeuren dingen in je leven waar je nu niet over in moet zitten, laten we dat later doen. Het is leven in het kort. Probeer gewoon het positieve in te zien, ook van het kwade en slechte. En als je goed kijkt, zie je ook een kruis, een hart en een anker. Dit staat voor hoop doet leven.
 One day we’ll all be together: Dit is een tattoo die ik al wilde zetten voordat ik überhaupt tattoos had. Vroeger zei ik altijd: “Dat laat ik heel groot op mijn rug zetten.” Al is het eindresultaat wel iets kleiner geworden dan ik altijd riep. Dit is ook mijn levensmotto, ik geloof er echt in. Het maakt de dood iets minder eng.
  
Nelson Mandela: Deze tattoo is in samenhang met die van Cabral. Ik wil op mijn linkerbeen alleen nog maar portretten van vrijheidsstrijders zetten, voor zover er nog plaats is. Vandaar ook de text Freedom. Bob Marley komt er nog, Malcolm X, Martin Luther King.  Foto linkerdeel lichaam: links is vrijwel vol, nog de laatste dingen die ik in gedachten heb en dan zou ik graag verder gaan met m’n rug en vanaf daar zien we wel hoe het verloopt.  

Meer Achtergronden