Een nieuwe aflevering van Skin Deep waarbij de tattoo's van mensen uit de hiphopscene centraal staan. Deze keer is Berry aan het woord over zijn inkt en daar horen natuurlijk ook mooie foto's bij.

B

“Ik had al een B op mijn pols eigenlijk. Ik heb deze snel laten zetten in een relatie. Die meid had heel mijn naam in haar nek, en ik had haar voorletter laten zetten. Het was eigenlijk een J. Nu heb ik dus twee keer de letter B op mijn lichaam.”

 

Dustin & Collin
“Dat zijn mijn twee neefjes. Het zijn de kinderen van mijn zus. Ik heb heel lang op een van de twee gepast, dus ze zijn heel belangrijk voor mij. Ik zou mijn handen voor ze in het vuur steken. Vandaar ook dat er loyalty bij staat.”

 

All or nothing
“Je moet nooit voor de helft gaan. Alles kan ook en beter niets dan de helft, denk ik altijd maar.”

 

Chestpiece
“Familie boven alles. Ik denk dat dat al genoeg zegt. Die adelaar met twee zeemeerminnen staat voor goed en slecht. Soms liggen die twee ontzettend dicht bij elkaar. Keuzes zijn daarom soms moeilijk te maken.”

 

Gevallen engel
“Die heb ik twee jaar geleden laten zetten. Ik dacht toentertijd dat elk mens zo was, dat geen een mens goed was.”

 

Capelle
“Dat is het logo van de buurt waar ik vandaan kom.”

 

Naam van moeder
“Die heb ik laten zetten toen mijn moeder na een lang ziekbed beter werd. De twee zwarte rozen staan voor een nieuw begin; het staat als het ware voor de hoop dat alles beter zou gaan met haar.”

 

Leven
“Vrouwen, geld, graffiti en muziek. Dat zijn de dingen in het leven waar ik van houd. Heel simpel, eigenlijk.”

 

Straaljagers
“Die komen van Curren$y z’n albumhoes. Het staat voor Jet Life, Just Enjoy The Life. Dat gaat door de wolken heen omdat je naar mijn idee niet met je kop in de mist moet lopen maar liever in de wolken.”

 

 

Meer Achtergronden