Kisa afkomstig uit Delft begon 3 jaar geleden met rappen, en ontmoette via het Delftcepticons project veel andere mc's en producers hierdoor kwam hij o.a. in contact met DJ Psar. Kisa heeft onlangs een demo gedropt met 4 tracks en die kan je hier gratis downloaden.

De demo van Kisa bestaat uit tracks van alweer een jaar geleden wat je kunt zien als een terugblik van wat Kisa en producer Psar hebben gedaan. Tegelijkertijd is het ook een teaser voor wat er nog gaat komen. Een album staat in de planning en er gaat een EP verspreid worden via het internet met Siega en beatcreator Jar Master Sent.

Intro

Noem De Naam

“Noem De Naam is gewoon een represent track van hier ben ik. Die shit is gewoon een introductie voor als je me nog niet kent.”

Mic Motieven

“Mic Motieven is één van mijn eerste teksten, toen ik nog niet zo lang bezig was, eigenlijk wilde ik hem ook niet gebruiken, maar die beat van Psar is zo chill dat het gewoon swingt. Ik leg gewoon op een makkelijke manier uit waarom ik bezig ben met schrijven, met spitten, met hiphop eigenlijk.”

Nederland is leuk ft Maximus Prime– Nederland%20is%20leuk.mp3

“Nederland Is Leuk hebben Maximus en ik begin oktober vorig jaar opgenomen, maar ik was niet tevreden met mijn takes dus die hebben we overnieuw gedaan. Het is niet eens kritiek op de regering maar ook op mensen die niet voor zichzelf denken en meegaan met alles wat ze voor geschoteld krijgen. Dus eigenlijk had ik dj Chuckie op de voorkant van die demo moeten zetten haha”.

Thanks gaat uit naar Kisa en Psar.

Meer Achtergronden