De spoken word-scene is groeiende. Eerder sprak HIJS al met organisaties als Poetry Circle en Woorden Worden Zinnen die de enorme hoeveelheid aan talent een podium bieden en ondersteunen in hun ontwikkeling. Alleen al in Rotterdam zitten ruim voldoende dope spoken word-artiesten om een eerste seizoen van een webserie mee te vullen. Met de stad als podium je gedachten blootleggen in een voordracht op video. Iedere keer weer anders, omdat diversiteit één van de kernwoorden is wanneer we over de spoken word-scene spreken. En nu we het toch over een eerste seizoen van een nieuwe webserie hebben: hier is de tweede episode van ons nieuwe item ‘HIJS Poetry’.

HIJSPoetryvisual1

Het motto van Tim O’tentic: “Geen wijs zo wijs als eigenwijs.” Dat zie je ook terug in zijn schrijfsels en optredens. Wat doet hij dan? Noem hem dichter, woordkunstenaar, flauwekulminator, seriewoordenaar of Roffador, het mag allemaal, maar wel graag lachend. Daar krijg je mooie rimpels van.

Tim O’tentic is te zien op Mient Live, wat 24 en 25 september plaatsvindt in Capelle a/d IJssel. Meer info lees je in het Facebook-event.

Meer Achtergronden, Hijs Poetry, Rotterdam