The 4XM Bootleg Remixes Vol. 2

Daarnaast is The 4XM Bootleg Remixes Vol. 2 straks ook als release met losse tracks te downloaden. In aanloop naar 4 juli droppen we een aantal leftovers van de release, dus stay tuned.

Check hieronder alvast de tracklist:

01. Wale ft Lady GaGa – Chillin (4XM Bring That Beat Back Remix)
02. Dr. Octagon – 3000 (4XM 4000 Remix)
03. Nas – Made You Look (4XM Y'all Know Remix)
04. The East Flat Bush Project – Tried By Twelve (4XM tried by 2011 Refix Remix)
05. Audio Two – Top Billin (4XM So 2011 Refix Remix)
06. Ice Cube ft. Pusha T – In The Late Night Hour (4XM Hard 'N' Heavy Remix)
07. Cool Kids – What Up Man (4XM Bring Out The Drums Refix Remix)
08. M.I.A. – Paper Planes (4XM Nothin' But Hiphop Remix)
09. Drake ft. Kanye West, Lil' Wayne & Eminem – Forever (4XM LL Remix)
10. Dizzee Rascal – PussyOle (4XM Newschool Remix)
11. Missy Elliot – Pass That Dutch (4XM Str8-08 Remix)
12. Slim Thug ft. Bun B & T.I. – 3 Kings (4XM Clean South Remix)
Bonus: Young Buck – Get Buck (4XM Raging Remix)