20 VANS 30 CANS keert terug tijdens POW! WOW! Rotterdam

Heb jij een bestelbusje of een kleine vrachtwagen en houd je van street art? Of ben je een kunstenaar en droom je altijd al van een rijdend canvas? Dan is dit jouw kans om deel te nemen aan POW! WOW! Rotterdam 2019, en onderdeel te worden van de grootste street art-familie ter wereld!

Het schilderen van bestelbusjes en vrachtwagens is een onderdeel van POW! WOW! dat uniek is voor de Rotterdamse editie van het internationale street art festival. Vorig jaar vond 20 VANS 30 CANS voor de eerste keer plaats is het M4H-gebied, waar het zoveel gezelligheid en creativiteit opleverde, dat we het dit jaar in de Afrikaanderwijk wel een vervolg móeten geven.

Daarvoor hebben we opnieuw een speciale line-up van kunstenaars geselecteerd, die kosteloos een rijdend kunstwerk van jouw voertuig kunnen maken. Lijkt je dat wat? Vul dan dit formulier in op de POW! WOW! Rotterdam-website. Ook als je kunstenaar bent kun je nog meedoen met 20 VANS 30 CANS; we hebben nog een paar plekken te vergeven middels een ‘open call’. Gebruik daarvoor hetzelfde formulier. Let op: aanmelden kan t/m 16 augustus 2019!

Onder de aanmeldingen zullen de twintig meest geschikte voertuigen worden gekozen, om op zondag 15 september tijdens POW! WOW! Rotterdam aan het Afrikaanderplein live beschilderd te worden.

Om in aanmerking te komen, moet je aan de volgende drie voorwaarden voldoen:

  • Je voertuig is een bestelbus, camper of kleine vrachtwagen. Personenauto’s of caddy’s zijn helaas uitgesloten van deelname.
  • Je gaat ermee akkoord dat de organisatie een willekeurige kunstenaar uit onze line-up toewijst aan jouw voertuig.
  • Je gaat ermee akkoord dat de kunstenaar creatieve vrijheid krijgt bij het beschilderen van het voertuig. De organisatie van POW! WOW! Rotterdam garandeert daarbij dat er geen doodskoppen of aanstootgevende beelden gemaakt worden.

Voor een sfeerimpressie bekijk je de reportage die OPEN Rotterdam vorig jaar maakte:

Meer informatie over het festival?  Check www.powwowrotterdam.nl.

Geplaatst door bowie op 6 augustus 2019