010 Says It All: een vijfdaags spoken word-festival in Rotterdam

Dat de spoken word-scene in Rotterdam booming is, wisten we al een tijdje. Twaalf organiserende partijen sloeg de handen ineen met 010 Says It All: een vijfdaags spoken word-festival als onderdeel van Poetry International, een jaarlijks terugkerend internationaal poëziefestival. Van 31 mei t/m 4 juni zie je talrijke spoken word-talenten en uitstapjes naar verschillende kunstdisciplines als dans, beatbox en fotografie.

Het festival vindt plaats op verschillende locaties in Rotterdam. Denk aan workshops in het HipHopHuis, een route langs spoken word-optredens in De Markthal of pop-up-optredens op Rotterdam Centraal. Dit alles wordt verwezenlijkt door maar liefst twaalf partners waaronder; Ken Theater, Woorden Worden Zinnen, Spraakuhloos, Poetry Circle Nowhere, Paginagroots, Spoken World, SPOKEN FM en Productiehuis FLOW. Hiphop In Je Smoel is als mediapartner aan het festival verbonden.
De line-up maken we in de komende weken bekend. Verwacht optredens, street art en workshops en in verschillende disciplines: spoken word, theater, zang, dans, beatbox en fotografie. De eindmanifestatie van 010 Says It All vindt op zondag 4 juni plaats in De Doelen.

Extra informatie
Datum: 31 mei t/m 4 juni
Locatie: verschillende locaties in Rotterdam, eindmanifestatie in De Doelen
Tickets: €12,50 voorverkoop | €15,00 deurverkoop
Kaartverkoop via www.dedoelen.nl