Vier het leven van Rob van den Aker tijdens Goldfest in 013

Als er iemand een passie had voor hiphop, en dan met name voor live-shows, concerten en festivals, was het wel Rob van den Aker. Het leven van de jonge hiphopjournalist, die eind vorig jaar overleed, wordt op 27 mei in 013 gevierd door en met veel bevriende artiesten, die hij in de loop van zijn carrière heeft leren kennen en bewonderde. Er staat een gevarieerde line-up klaar voor zijn eigen festival: Goldfest. Alle informatie lees je hieronder.

GoldFest-013-mcgyver

Het avondvullende evenement zal bijdragen bevatten van veel gerespecteerde acts. In alfabetische volgorde: Brandwerk, Dave Budha, Diggy Dex, Engel & Just, Fresku & Braz, Marco Martens, McGyver, Rico, Shit Is Bangin’, Timmietex, Typhoon en Zwart Licht. Allen geven zij acte de presence tijdens deze nagedachtenis aan Rob, die een drijvende kracht was achter HiphopLeeft, maar ook schreef voor onder meer HIJS, State Magazine en House Of Hiphop.

De deuren openen om 19.00 en een ticket kost € 15,-. Met de opbrengsten van Goldfest creëren de initiatiefnemers van het project een potje waarmee beginnende artiesten in de geest van Rob kunnen worden ondersteund. Iedereen is welkom op deze vreugdevolle avond om het leven te vieren, precies zoals Rob dat zelf zo goed kon.

Meer info is te lezen op de site van 013, tickets zijn vanaf 27 april te koop. We zullen hier een link plaatsen.