Speel jij 5 juli op I Love Hiphop in Den Haag?

Op zondag 5 juli vindt een van ’s lands langstlopende hiphopfestivals weer plaats; I Love Hiphop zal weer in Den Haag neerstrijken voor een lange dag vol met hiphop. Het Theater aan het Spui is the place to be voor graff, streetart, beats, mc- en b-boybattles en een avondprogramma met de dikste hiphopacts. Jij kunt vanaf vandaag een podiumplek proberen te bemachtigen! Hoe? Lees snel verder!

ILOVEHIPHOP15flyertjes

Aanmelden
Je kunt je vanaf vandaag inschrijven door middel van onze Dropzone. Zet een track/video in de Dropzone en kies voor de contest ‘I Love Hiphop 2015’. Je doet dan automatisch mee met de contest. De organisatie van het festival kiest vervolgens de tien beste inzendingen uit, waarna er gestemd kan worden door het publiek. Degene met de meeste stemmen zal op 5 juli rocken op het hoofdpodium van I Love Hiphop. Let op: alleen tape-acts mogen deelnemen!

Deadlines
Inschrijven kan tot 9 juni. Op 10 juni maken we de beste inzendingen bekend en vanaf die dag kan er twee weken door het publiek gestemd worden. Wie op 24 juni om 23.59 uur de meeste stemmen heeft, is de winnaar en speelt een show. Simpel, toch?

Dus wil jij rocken op I Love Hiphop? Schrijf je nu in via deze link!

Algemene info over het festival
Wat: I Love Hiphop Festival
Wanneer: 5 juli 2015, 12.00-19.00 uur (middagprogramma), 19.00-23.00 uur (avondprogramma)
Waar: Theater aan het Spui, Den Haag
Entree: € 7,50 (alleen middagprogramma € 5,-)
Website: http://www.ilovehiphop.nl/