Begin of: Main content

Achtergronden

MrKoek op Dour: hiphop, hiphop en meer hiphop

Druk dagje, kort nachtje. Afgezien van zijn recorder zijn alle batterijen van MrKoek leeg. Zijn telefoon doet het niet meer en de accu van zijn laptop is zo leeg als het hoofd van de gemiddelde Dour bezoeker op zondag. Maandag zal de laatste bijdrage op de site verschijnen. Als mede de foto's. Hierbij de bijdrage van zaterdag.

MrKoek op Dour: hiphop, hiphop en meer hiphop (2009) by Hiphop In Je Smoel

REAGEER!

Al 19 reacties:

Jammer dat ik er niet kon zijn dit jaar.

Je bent trouwens niet goed bij je hoofd om daar een laptop mee naar toe te nemen….

afkomen met die foto’s, ik zit met smart te wachten

DOUREUHHHHH!!

zonde man alleen dat geluid

Filmpje bij laatse foto hierboven,

Aah kijk kaars heeft skere keta piet ook ontmoet

Quote:
Filmpje bij laatse foto hierboven,

Piet doet me aan iemand denken van Hiphop Kemp hehe

wat een mongool hehehe

lekker makkelijk op te stoken ook..niet tot zn volste benut lijkt me zo xD

we hoefden alleen maar te juichen de rest deed ie zelf

jammer dat geen van alle filmpjes laat zien hoe die word afgevoerd dat was baas

Het was dope! Erg tof festival. Goede sfeer alleen viel het me op dat er wel eens wat ruzie werd gemaakt hier en daar. Dat zie je op Lowlands bijvoorbeeld nooit. Ook is het slecht dat je na zo’n Dixie-bezoek op het terrein nergens je handen kunt wassen, is toch wel ransig.

Mijn hoogtepunten: EPMD, Fakkelbrigade, Deerhoof, Exile & DJ Day, Venetian Snares, Caribou, De Staat, Israel Vibration (hele toffe live band + twee ouwe gasten op stokken!).

Ook wel tof: Anthony B, Killing Joke, 5 Elements of hiphop (wat flarden van gezien), Trail Of Dead, Boss Hog, Dillinger Escape Plan (na een kwartier trok ik het alleen niet meer, datzelfde had ik bij 65daysofstatic).

Van Roots Manuva, Jazzanova, Matthew Herbert en Aphex Twin had ik meer verwacht. Vooral Aphex Twin & Hecker waren on stage niet te zien en kabbelde maar een beetje voort. Later hoorde ik dat Hecker het eerste uur draaide en Aphex Twin het tweede. Maar toen waren we helaas al pleite. Venetian Snares was trouwens te gek!

Diplo was ruk, evenals vorig jaar op Pukkelpop. Crystal Castles ook bagger. Veel geschreeuw, weinig wol. De zoveelste hype van niks. Animal Collective stukje gezien maar erg saai.

Oja en kent iemand deze gast nog? Hehe

Uit een artikel:

“Ondertussen werd er een oude bekende gespot: Roger de festivalman. Wie wel eens een festival bij onze zuiderburen heeft meegemaakt, is hem vast wel eens tegengekomen. Hij is altijd gekleed in een bijna onafscheidelijke regenboogtrui en om zijn armen draagt hij ontelbare festivalbandjes, waarvan er een aantal wegens plaatsgebrek om zijn polsen naar achter de elleboog heeft moeten verhuizen. Bij optredens gaat hij compleet uit zijn dak en je vraagt je af hoe hij in het dagelijks leven functioneert met al die bandjes om zijn armen.”

die man is kankerschmerig met zn chemokop

is er trouwens niemand bij santogold geweest?

shit was aan

Stukje van gezien. De zoveelste opgeklopte hype.

verklaar je nader

Quote:
verklaar je nader

als voorprogramma van Kanye vond ik ook al niet boeiuh. Op cd vind ik haar beter persoonlijk.

ik vond dr live juist lekker klinken

of misschien kwam het omdat ik alles uit volle borst meezong

Iedereen lult maar over Santogold, maar ik ken wat tracks van haar en zag haar live en vind het gewoon een kopie van M.I.A. Niks bijzonders.

REAGEER!

met Facebook:

Begin of: Additional content